Tjeens of plens

Ik had al een paar keer benoemd dat as zondag Beekse Bergen in de agenda stond... vandaag kwam er een besluit mbt een kink in de kabel die zich eerder al voordeed. Gezondheidskink, hartstikke sneu maar het is zoals het is. Dus gooide ik het in de groep en kwamen we met een andere datum. Zondag 13 oktober dus!

Dat betekent dat we dus voor as zondag een ander plan kunnen trekken... en de keuze daarbij viel op Dierenpark Amersfoort.

Dat betekent dus dat we ipv een 11 koppige olifantenkudde een 3 koppige gaan bezoeken... en niet Afrikaanse maar Aziatische, 25-jarige Indra, haar 14,5-jarige dochter Kina en diens dochter, 3,5 jarige Yindi. Natuurlijk hopen we ook Yindi's vader, 23 jarige Maurice aan te treffen. Als hij bij de dames in hun verblijf staat zal dat wel lukken maar als hij in zijn eigen verblijf staat is het afwachten. Afgezien van de fantjes zijn er natuurlijk veel meer bjoeties te bewonderen in het Amersfoortse.

Kortom... wil je je bij ons voegen, voel je dan van harte welkom. Laat het maar weten, talloze manieren zijn er beschikbaar. We hopen rond 10-en bij de ingang vh park te staan. Wellicht tot zondag dus!








Heb en hou het goed

10 opmerkingen:

  1. Plannen veranderd, toch een goed keuze. Mooie Yindi vlagt al voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je weer plannen heeft veranderd voor deze groepje. Gezondheid gaat voorop. Dierenpark in Amersfoort is daar ook mooi. Dan kun je weer olifanten tegen komen. Volgende week echt slecht weer. Hou je rekening mee. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja is het ook maar ja tegen gezondheidsobstakels heb je niks in te brengen hè...

      Ja hooor... we gaan het wel beleven, komt goed. Dank je wel, jullie ook

      Verwijderen
  3. mogge Melody
    ja dat zijn dingen die kun je niet plannen , hopelijk valt de gezondheidskink mee
    en als we een 2de rondje lopen treffen we er 6 :)

    geniet de dag

    BeantwoordenVerwijderen