Foto Vrijdag

(De Toekomst in Kiel Windeweer. Een voormalig aardappelmeelfabriek aldaar (een gehuchtje in Groningen dat tegen Hoogezand aanligt), die al sinds jaar en dag gebruikt wordt als permanente rommelmarkt. Je kunt er dus voor een bepaalde periode een plek huren en die mag je vullen met spullen die jij wilt verkopen. Het is er altijd droog en warm en je hoeft niet aan het begin van elke marktdag en aan het einde ervan, de boel uit- en weer inpakken. Ik struin er met enige regelmaat en zie veelal dezelfde snoetjes bij de kramen. Je kunt er ook prima toeven want enerzijds kijk je je de ogen uit, en anderzijds is het veel 'apies' kijken, 'wat je maar zoekt en vindt' scoren... terwijl je er ook alle gelegenheid krijgt om jezelf van natjes en droogjes te voorzien.)
 

Photo Friday    Thema 4 oktober 2024: Market =  Markt




12 opmerkingen:

  1. Het is altijd wel makkelijk om kraampje te huren. Dan kunnen dit gebruiken. Leuk voor de mensen. Heel anders dan apies kijken. Haha....Dit is waar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal waar.... en voor veel mensen is het ook een uitje... ipv een saaie zondagmiddag achter de geraniums

      Verwijderen
  2. Leuk om af en toe daar eens rond te kijken lijkt me, je weet nooit of je iets ziet waar je al een tijdje naar op zoek was. Voor vandaag wens ik je een fijne vrijdag toe.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker weten... nou dat ook....en wat we ook doen is mooie dingen scoren voor mensen die 'binnenkort' een cadeautje nodig hebben voor een verjaardag ofzo

      Verwijderen