zaterdag, mei 04, 2024

Ijzige tijden

Het is alweer bijna 6 maanden geleden dat we naar Burgers Zoo in Arnhem reden om daar de expositie "IJstijd" te gaan bekijken terwijl we -uiteraard- ook genoten van al het moois dat het park ons te bieden heeft.
(Het foto-album van 16-11-2023 kun je >>> HIER <<< bekijken.)


Inmiddels is deze expositie zo'n 165km noordwestwaarts getogen en heeft zich gesetteld in Aqua Zoo te Leeuwarden, alwaar het nog tot en met de 29e van deze maand te bewonderen is, lees maar eens op: https://www.aquazoo.nl/evenement/ijstijd-in-aquazoo/


Aqua Zoo Leeuwarden heeft inmiddels een aantal korte video's geplaatst om deze expositie toe te lichten en meer info te verstrekken over de dieren die toen leefden. 

Ook is Aqua Zoo een prachtig park dat zeer de moeite waard is, zeker nu men volop bezig is het park te verbeteren - verbouwen - uitbreiden en meer diersoorten worden toegevoegd waarover ik ook al wel vaker blogde. Hoe dan ook, wie ook nog wil genieten van deze bijzonder mooie expositie moet afreizen naar het 'verre' -dat veel dichterbij is dan je denkt- noorden.. .dat kan nog t/m 29 mei dus. Al is het park ook na die datum natuurlijk nog steeds meer dan de moeite waard.


Heb én hou het goed  
De blogpost is toegevoegd aan

8 opmerkingen: