woensdag, april 24, 2024

Foto Thee #17




#17 ~ sinds 6 januari 2024


Woensdag 24 april is de vraag:



Wat is het leukste feestje waar je ooit bent geweest?







Ik héb h.e.l.e.m.a.a.l. niks met feestjes in die zin van het woord, i.n.t.e.g.e.n.d.e.e.l. !!!
Echter... de lichtjesfestijnen in Wildlands Emmen en Ouwehand Rhenen en eventueel andere parken zijn feestjeskolfjes naar mijn handen. Wildnights Wildlands is al vanaf 2016 een jaarlijks terugkerend feest dat ik graag bezing.




Heb en hou het goed

10 opmerkingen:

  1. Ik kan niet herinneren welke leuke feestjes heb gehad. Wij hebben haast geen familie. Maar feestjeskolfjes naar andere parken moet ook toch zijn. Of niet. Wildlands Emmen en Ouwehand Rhenen hebben daar wel feestjes met lichtjes. Dit hebben wij echt nooit meegemaakt. Kan ook niet..... Fijne dagen. Je gaat maandag naar Burger Zoo met Karel en andere. Ik wens je heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal waar hoor. wij hebben ook geen families meer.

      Die lichtjesfeestjes elke winter zijn geweldig.. ik zou het jullie ook zo gunnen maar ja helaas kan ik ook geen ijzer met handen breken. Hopelijk komt het een keer in Artis ofzo, dan is het voor jullie misschien wel te doen.

      Dank je wel, ja heel veel zin in

      Verwijderen
  2. Wildnights Wildlands.
    Wil ik echt nog eens heen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niks moet, alles mag. ..maar ja je moet wel ;-) elk njaar rond kerst en oud/nieuw

      Verwijderen
  3. Dat lichtfeest was voor jou toch maar mooi de kers op de taart. Een leuk feest? Waarschijnlijk toen het afgelopen was.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ja is het ook zeker! Elk jaar even voor kerst start het... tot na de jaarwisseling... dan is het park 's avonds open en is er van alles te doen met lichtobjecten, kampvuren, ontelbare 'eetstalletjes en andere verkoopwaren' maar vooral heel veel gezelligheid

      Verwijderen